Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Προς την ολοκλήρωση (;)

Re:Προς την ολοκλήρωση (;) 14 έτη 6 μήνες πριν, #29826

  • udjat
  • udjat's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Διαχειριστής
  • Καταχωρήσεις: 36
  • Κάρμα: 1
Γεωργία έγραψε:
...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν τα νούμερα επιλογής κάτω αριστερά εφόσον δεν γίνεται τίποτα όταν επιλέγεις ένα από τα δυο!
Τα νούμερα υπάρχουν για να φορτώνουν μία προεπισκόπηση του τι θα δει κάποιος ανάλογα με το τι θα επιλέξει. Χρησιμοποιήθηκαν με αυτό το σκεπτικό όπως και σαν μελλοντικός χώρος προβολής π.χ. κάποιου νέου δίσκου.

Απευθύνεται περισσότερο στους νέους χρήστες που τώρα ανακαλύπτουν τη σελίδα.
Επίσης όταν κατάφερα να μπω προσπαθούσα να δω ένα θέμα του φορουμ και με άφηνε να μπω μόνο στην πρώτη σελίδα και με κανένα τρόπο δε μπορούσα να δω τις τελευταίες καταχωρήσεις...μήπως έφταιγε το γεγονός ότι δεν είχα κάνει login?
Πρόκειται για προβληματάκι του κώδικα. Εμφανίζεται μόνο στη forumonly έκδοση. Δείτε και εδώ:
Προβληματάκι στον κώδικα
...αλλά ρε παιδιά γιατί να γίνεται όλο και πιο πολύπλοκο...πιο το νόημα δεν καταλαβαίνω...χάνεται η γλύκα δεν το νιώθετε?Σαν να μπαίνεις σε σελίδα για shopping μου κάνει το όλο πράγμα...Αυτά!
Πάντα αρχίζει να γίνεται κάτι πολύπλοκο όταν προσπαθείς να ανταποκριθείς στις γνώμες (αν όχι όλων) των περισσοτέρων. Κάποιος το θέλει πιο ελαφρύ, κάποιος πιο βαρύ, κάποιος το μισό, κάποιος ολόκληρο κλπ κλπ. :) :)

Δεκτή κάθε μελέτη οποιουδήποτε φίλου πάνω στην απλούστευση και ταυτόχρονα την ικανοποίηση των περισσότερων αιτημάτων ως προς το περιεχόμενο, την ευχρηστία κλπ κλπ

Sotrek έγραψε:
και αν από την έκδοση forumonly θελήσει κάποιο να πάει στα πλήρες site;
νέο tab/broswer; άβολο μου φαίνεται.
Υπήρξε πρόβλεψη για ένα μικρό μενού που θα κάνει αυτή τη δουλειά. Τελευταία στιγμή έμεινε απ' έξω. Ίσως κάποια στιγμή υλοποιηθεί.

Μία πολύ εύκολη λύση για να προσπερνά κανείς την εισαγωγική οθόνη είναι να προσθέσει στα Αγαπημένα τους συνδέσμους της πλήρους σελίδας και της forumonly έκδοσης. Αποφεύγεται έτσι οποιοδήποτε "μπέρδεμα" και με ένα απλό κλικ και οι 2 εκδόσεις είναι εύκολα προσβάσιμες από τον browser.

Επίσης:

1) Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση της σελίδας σε ανάλυση 1024x768.
2) Η μικρότερη ανάλυση (800x600) έχει πρόσβαση στη σελίδα αφού πρώτα εμφανιστεί μία σελίδα μηνύματος που προειδοποιεί για το ότι η σελίδα μπορεί να μην εμφανίζεται όπως πρέπει.
3) Κάτω από το κεντρικό μενού, υπάρχει ένα κουμπάκι που δίνει τη δυνατότητα απόκρυψης του μεγάλου banner και των πλαϊνών μενού. Δεν θα βελτιώσει το χρόνο που χρειάζεται να φορτώσει η σελίδα αλλά μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμο σε όποιον θέλει να εξοικονομήσει ζωτικό χώρο (ιδιαίτερα όσοι έχουν ανάλυση οθόνης μικρότερη από 1280 pixels πλάτος)

Τέλος, προς το παρόν, με τις αλλαγές και τις διορθώσεις (Υπερβήκαμε και το bandwith του server με όλα αυτά. Respect στον Γιάννη που έλυνε όλα τα προβλήματα περί server αμέσως).

Η δύναμη της συνήθειας θα κάνει τη δουλειά της και θα "εξαλείψει" με τον καιρό οτιδήποτε δε χτυπά καλά στο μάτι αυτή τη στιγμή (ελπίζουμε... :P ).
Συνημμένα:
Τελευταία Επεξεργασία: 14 έτη 6 μήνες πριν, από τον/την udjat.
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Προς την ολοκλήρωση (;) 14 έτη 6 μήνες πριν, #29827

  • Σκιπίωνας
  • Σκιπίωνας's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Ο Ιχνηλάτης του Βέγα
  • Καταχωρήσεις: 1415
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 25
Κάθε αρχή και δύσκολη. Φυσικά δεν είναι ο,τι πιο εύκολο να το συνηθίσουμε. Φυσικά και δε γίνεται να αρέσει το design σε όλους, όπως και λειτουργικά, να είναι σε κάποια σημεία δύσχρηστο.

Κάτι που δε γνωρίζει πολύς κόσμος είναι το ότι ο Ζήσης, ο οποίος είναι ο Πρόεδρος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής της Κοιλάδας, δούλευε 3 χρόνια πάνω σε αυτό το update. 3 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων έπρεπε να απαντά σε ερωτήματα του στυλ "Σίγουρα Joomla?", "ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ? ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ", "Δε μπορεί να γίνει πιο ελαφρύ?", "Είναι πολύ φαντεζί, ή είναι ιδέα μου?".

Μας αρέσει - δε μας αρέσει λοιπόν, Κοιλάδα των Τεμπών ΜΚ ΙΙΙ. Still up and running. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που λέγεται Ζήσης Φώλιας, που στεγάζει την αγάπη μας για τη μουσική του Θανάση με τον πιο όμορφο τρόπο. Και φυσικά στον ίδιο τον Καλλιτέχνη, ο οποίος πέρα από το ότι μας έκανε μια μεγάλη παρέα, μας έδωσε το έναυσμα να δούμε τον κόσμο από μια άλλη οπτική γωνία μέσα από τα τραγούδια του. Κι ας μη μας αγαπάει πάντα :)
Βάλε φωτιά στα ρούχα σου, και κέρνα μας απ' τα αμπάρια σου κρασί βαλσαμωμένο. Κόκκινο, κεντημένο με σταυροβελονιά. Απόψε, και για πάντα.


Hey, ho : ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
Τελευταία Επεξεργασία: 14 έτη 6 μήνες πριν, από τον/την Σκιπίωνας.
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: