Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: En’Oresi Festival - Kαρπενήσι - 10.08.13

En’Oresi Festival - Kαρπενήσι - 10.08.13 10 έτη 8 μήνες πριν, #35804

  • κρυστάλλινος αρουραίος
  • κρυστάλλινος αρουραίος's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • "βασιλικό χαϊδεύει με το 'να χέρι της"
  • Καταχωρήσεις: 1768
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 9
  • Κάρμα: 59
Ζήστε ένα αξέχαστο τριήμερο συνδυάζοντας τη μουσική του En’Oresi Festival με την αξεπέραστη ευρυτανική φύση. Επισκεφθείτε το φαράγγι του Πανταβρέχει (ένα από τα μνημεία της φύσης), περπατήστε και κάντε τη Via Feratta στη Μαύρη Σπηλιά, ανακαλύψτε τα μονοπάτια της περιοχής με ένα ποδήλατο βουνού και κάντε ιππασία στις όχθες του Καρπενησιώτη. Για τρίτη συνεχόµενη χρονιά o ειδυλλιακός χώρος του Καρπενησίου είναι έτοιµος να υποδεχτεί το En’ Oresi Festival! Ένα φεστιβάλ που όπως µαρτυρά και ο τίτλος του, που στα αρχαία Ελληνικά σηµαίνει «στα βουνά», έχει εµπνευστεί από τη µαγική φύση του Καρπενησίου και την οµορφιά που κρύβεται στα βουνά της περιοχής.

3 ηµέρες γεµάτες µουσική µε τους σηµαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες: Γιάννης Αγγελάκας, Γιάννης Χαρούλης, Νατάσσα Μποφίλιου, Θανάσης Παπακωσταντίνου, Σωκράτης Μάλαµας και Μίλτος Πασχαλίδης, Σύννεφα με Παντελόνια και Ανδρέας Μανθόπουλος. Η απόλυτη µουσική απόδραση στον καταπράσινο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου.

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013: Νατάσσα Μποφίλιου – Θανάσης Παπακωσταντίνου – Ανδρέας Μανθόπουλος
Μετά το επιτυχημένο πέρασμά τους από την Αθήνα αλλά και το Λονδίνο, οι τρεις «Μάγοι» της ελληνικής δισκογραφίας, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος συνεχίζουν το μαγικό τους ταξίδι και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με μια περιορισμένη σειρά παραστάσεων που αποδεικνύουν ότι η γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να ελπίζει και να δημιουργεί ακόμα. Σε μια αναδρομή από την πρώτη γνωριμία τους το 2003 μέχρι τη «Δεύτερη Ακρόαση» και την «Ασπιρίνη» κι από το «Μέχρι το Τέλος» μέχρι τις πρόσφατες «Ημέρες του Φωτός», η πιο δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού παρουσιάζει μια παράσταση γεμάτη Φως, συγκίνηση, δύναμη, εκρηκτικές διασκευές και σημαντικές στιγμές από το ρεπερτόριο που καθόρισε την πορεία της έως σήμερα.
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι συνεργάτες του µε ένα πρόγραµµα κατά πολύ ανανεωµένο, βασιζόµενο σε όλη τη δισκογραφική του κατάθεση από «Αγία Νοσταλγία» µέχρι και «Μαγγανείες» θα προσπαθήσουν κι αυτό το καλοκαίρι να ξορκίσουν το µούδιασµα και την κατήφεια των ηµερών. Για φυλακτό τους, τα λόγια του ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου «… και τι δεν κάνατε για να µε θάψετε όµως ξεχάσατε πως ήµουν σπόρος …».



ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση: 12€
Ταµείο: 15€
Εισιτήριο τριηµέρου: 30€
*Με κάθε τριήµερο εισιτήριο δωρεάν parking & camping

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Αθήνα Ticket House Πανεπιστηµίου 42 (εντός της στοάς) Τηλ.: 210 3608 366
Θεσσαλονίκη Musicland Τηλ.: 2310 264 880
Καρπενήσι ALKYONI TRAVEL AGENCY Ζηνοπούλου 32, τηλ.22370 22822

Online Sales ή αγορές µε πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
"...κι εμένα, που ξαγρύπνησα, με πιάνει η ανησυχία,
αν είναι οι αναμνήσεις μου ψεύτικες ή σωστές..."
Τελευταία Επεξεργασία: 10 έτη 8 μήνες πριν, από τον/την κρυστάλλινος αρουραίος.
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: