Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Δια-ροές 2007

Δια-ροές 2007 17 έτη 5 μήνες πριν, #11536

  • [siris]
  • [siris]'s Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Χρυσός Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 194
  • Κάρμα: 0
10ο φεστιβάλ νέων καλλιτεχνών

Το Χοροθέατρο ΡΟΕΣ, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, οργανώνει για 10η συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ «ΔΙΑ-ΡΟΕΣ 2007». Προσκαλούμε όλους τους νέους καλλιτέχνες να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός νεανικής δημιουργίας, που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο του 2007. Από φέτος, η διοργάνωση του Φεστιβάλ «ΔΙΑ-ΡΟΕΣ» γίνεται με την υποστήριξη της Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας Α.Ε.

Οι «ΔΙΑ-ΡΟΕΣ», όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, συνδυάζουν όλες τις εκφράσεις της τέχνης και καλούν νέους φωτογράφους, κινηματογραφιστές, χορευτές, χορογράφους, μουσικούς, ηθοποιούς, σκηνοθέτες, εικαστικούς, ζωγράφους, ακροβάτες κ.λ.π. να δηλώσουν το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2007, προκειμένου να εξεταστούν έγκαιρα οι συμμετοχές.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι και φέτος να συμπεριλάβει το μεγαλύτερο μέρος των συμμετοχών, προάγοντας έτσι όσο το δυνατόν περισσότερους νέους δημιουργούς και νέες προτάσεις σε κάθε μορφή της τέχνης.

Οι φετινές «ΔΙΑ-ΡΟΕΣ» θα διεξαχθούν, όπως και πέρυσι, στον κεντρικό σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, έναν χώρο πολύ υψηλής επισκεψιμότητας, δίνοντας την ευκαιρία σε ευρύ κοινό να παρακολουθήσει τα δρώμενα του Φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ θα φιλοξενεί επίσης καταξιωμένους καλλιτέχνες από όλους τους χώρους της τέχνης οι οποίοι θα συμπληρώνουν τις εκδηλώσεις της κάθε ημέρας, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν με τη διανομή του προγράμματος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μουσική Ζωγραφική Θέατρο Χορός Video Art Φωτογραφία Ακροβασία Αφήγηση Κατασκευές Κόμικς Μαριονέτες Stand Up Comedy. Αν πιστεύετε ότι κάποια κατηγορία έχει... \"δια-ρεύσει\", προσθέστε την πρότασή σας!

Η επιτυχημένη οργάνωση και διεξαγωγή του Φεστιβάλ είναι ευθύνη όλων μας και βασίζεται κυρίως στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και των προδιαγραφών για τις συμμετοχές σας, για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά 10:00- 16:00 στο τηλέφωνο: 210 3479426 ή εναλλακτικά στη διεύθυνση Ιάκχου 14, Γκάζι (Θέατρο Χοροροές), από όπου και μπορείτε να προμηθευτείτε και την αίτηση συμμετοχής.
Ειδικά για τις συμμετοχές που αφορούν στο Κινηματογραφικό Τμήμα του Φεστιβάλ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ, το οποίο από φέτος αναλαμβάνει την επιμέλεια του προγράμματος.

Επίσης, την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να τη βρείτε στην ιστοσελίδα του Χοροθεάτρου Ροές www.xorotheatroroes.gr, την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς www.neagenia.gr

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: 20 Ιανουαρίου 2007
Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις, αποστείλετε e-mail στη διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Διαγωνισμός αφίσας
για το 10ο Φεστιβάλ δια-ροές 2007


Στο πλαίσιο του 10ου Φεστιβάλ «ΔΙΑ-ΡΟΕΣ» 2007 για νέους καλλιτέχνες, σας προσκαλούμε σε διαγωνισμό για τη δημιουργία της αφίσας του Φεστιβάλ.

Η αφίσα θα αποτελέσει το βασικό επικοινωνιακό μέσο για τη διαφήμιση του Φεστιβάλ και θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από σαφήνεια όσο αναφορά τις πληροφορίες για το Φεστιβάλ και να εκπέμπει τη φαντασία, τη φρεσκάδα και τη δύναμη του Φεστιβάλ.

Προκειμένου να εξεταστούν έγκαιρα οι συμμετοχές- προτάσεις για την αφίσα του Φεστιβάλ, η προθεσμία παράδοσης ορίζεται στις 20 Ιανουαρίου 2007.

¼λοι οι ενδιαφερόμενοι - νέοι ζωγράφοι, γραφίστες, εικαστικοί- θα πρέπει να καταθέσουν τις συμμετοχές τους κατά προτίμηση σε ηλεκτρονική μορφή στην διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στη διεύθυνση: Αδαμαντίου Κοραή 47, Βύρωνας, 162 32.

Προδιαγραφές
Διάσταση: 50 Χ 70.
Στο εικαστικό θα πρέπει να εντάσσεται υποχρεωτικά η ονομασία του Φεστιβάλ («ΔΙΑ-ΡΟΕΣ 2007»).
Εάν η πρόταση είναι σε ηλεκτρονική μορφή το αρχείο θα πρέπει να είναι: tif, eps, jpeg.

Οι προτάσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα (5 σειρές) καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του διαγωνιζομένου.
Δεκτές θα γίνονται μόνο οι προτάσεις που πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές.
¼λες οι συμμετοχές θα εκτεθούν στους σταθμούς του μετρό κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ και θα επιστραφούν με τη λήξη του Φεστιβάλ.

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις, αποστείλετε e-mail στη διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή επικοινωνήστε καθημερινά 10:00- 14:00 στο τηλέφωνο: 210 7628859.


Άντε και... καλή επιτυχία! ;)

Δ.
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: