Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΖΑΖ - ΤΡΙΟ ΒΑΛΚΑΝΟ (Π. ΣΤΟΙΚΟΣ)

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΖΑΖ - ΤΡΙΟ ΒΑΛΚΑΝΟ (Π. ΣΤΟΙΚΟΣ) 17 έτη 8 μήνες πριν, #7116

  • ΣΥΛΛ. ΦΙΛΩΝ ΤΖΑΖ & ΔΗΜ. ΜΟΥΣΙΚΗΣ
  • ΣΥΛΛ. ΦΙΛΩΝ ΤΖΑΖ & ΔΗΜ. ΜΟΥΣΙΚΗΣ's Avatar
ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΖΑΖ
(4η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΖΑΖ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ)

Ο σύλλογος «Φίλοι της τζαζ & δημιουργικής μουσικής», με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ένα εξαήμερο μουσικής, τη ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΖΑΖ που θα λάβει χώρα στο «Μύλο» στη Θεσσαλονίκη, από Δευτέρα 11 μέχρι και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2006.
Οι εκδηλώσεις αυτές εντάσσονται στις «Συναντήσεις τζαζ & δημιουργικής μουσικής» που διοργανώναμε τα τελευταία τρία χρόνια στην Καλαμαριά στα πλαίσια του «Παρά θιν’αλός». Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την επιθυμία του κόσμου καθώς και τις υψηλές απαιτήσεις που δημιουργήθηκαν μετά την περσινή επιτυχημένη περίοδο με τις εκδηλώσεις που διοργανώσαμε στον «Μύλο», αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε το τετραήμερο, μουσικά και οργανωτικά, με τη συνδρομή και συμπαράσταση της «Μύλος ΑΕ», «Κazandb productions» καθώς και της «EBU – UER», δηλαδή της Ευρωπαϊκής ¸νωσης Ραδιοφώνων ( European Broacasting Union).
Το πρόγραμμα του εξαημέρου περιλαμβάνει: δώδεκα μουσικά σχήματα από τα οποία τα τέσσερα με συμπράξεις Ελλήνων και ξένων μουσικών, μια βραδιά αφιερωμένη σε νέους μουσικούς της τζαζ, σεμινάρια, καθώς και jam session.

Ο εκπληκτικός Γερμανός τρομπετίστας Thomas Siffling πλαισιωμένος από εξαίρετους ¸λληνες μουσικούς με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια, οι Aroma Caribe – η τζαζ λάτιν μπάντα της πόλης μας, με τον βιμπραφωνίστα Χρήστο Ραφαηλίδη που ζει και εργάζεται στην Νέα Υόρκη, ο Τούρκος μουσικός κρουστών Missirli Ahmet μαζί με τον δικό μας Κώστα Αναστασιάδη, το κουαρτέτο Reunion, με τη Βάσω Δημητρίου, και τους Γιώτη Κιουρτσόγλου, Δημήτρη Γιαννόπουλο, Γιώργο Τζούκα και Μανώλη Κουτσουνάνο, το Τρίο Βαλκάνο που πρόκειται να παρουσιάσει επίσημα τον πρώτο ψηφιακό τους δίσκο (κυκλοφορεί τέλος Αυγούστου), μια κλασσική προσέγγιση με την Λίλα Μανώλα και τον Jean – Christophe Charron, οι Bass to Bass, δύο κοντραμπάσα σε πρωταγωνιστικό ρόλο, το τρίο του Απόστολου Λεβεντόπουλου, η Simone Helle, τραγουδίστρια από τη Γερμανία που συνεργάζεται με ¸λληνες μουσικούς. Επίσης μία βραδιά αφιερωμένη σε νέα σχήματα της τζαζ αποτελούμενα από μαθητές ωδείων και πανεπιστημιακών σχολών και τέλος ο Σάκης Παπαδημητρίου μαζί με την Γεωργία Συλλαίου και τον Χρήστο Γερμένογλου

σας προσκαλούν σ’ αυτή τη γιορτή της μουσικής.

ΠΟΥ: ΜΥΛΟΣ (Σε περίπτωση βροχής οι συναυλίες ΔΕΝ αναβάλλονται).
ΠΟΤΕ:ΔΕΥΤΕΡΑ 11 μέχρι ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006 στις 9.30 μμ.
ΠΟΙΟΙ: Τα προαναφερθέντα σχήματα ανά δύο κάθε μέρα.
ΠΟΣΟ: 15 ευρώ την μέρα - 10 ευρώ φοιτητικό ή μέλη του Συλλόγου (την Τρίτη
η γενική είσοδος θα είναι 10 ευρώ). Εισιτήριο εξαημέρου 45 ευρώ (χωρίς τα σεμινάρια).
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Σύλλογος φίλων της τζαζ και δημιουργικής μουσικής
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Σύλλογος φίλων της τζαζ και δημιουργικής μουσικής
ΚΑΙ Kazandb productions
EBU/ ERT ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ: Κωνσταντίνος Σέργης
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Εφημερίδα «Μακεδονία», «Θεσσαλονίκη», «Ανταρτε της Κυριακάτικης Μακεδονίας», 958 FM της ΕΡΤ3.
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ «EBU – UER».

ΔΕΥΤΕΡΑ 11/9
REUNION (Γ. ΚΙΟΥΡΤΣΟΓΛΟΥ, Δ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΤΖΟΥΚΑΣ, Β. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Μ. ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΝΟΣ)
και
JAM SESSION


ΤΡΙΤΗ 12/9
ΛΙΛΑ ΜΑΝΩΛΑ, JEAN – CHRISTOPHE CHARRON
και
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΖΑΖ (ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΟΛΗΣ ΤΡΙΟ και THE SAND)
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 4 – 8 μμ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 13/9
THOMAS SIFFLING QUARTET
και
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΕΒΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΙΟ


ΠΕΜΠΤΗ 14/9
BASS TO BASS
και
Γ. ΣΥΛΛΑΙΟΥ, Σ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Χ. ΓΕΡΜΕΝΟΓΛΟΥ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/9
SIMONE HELLE QUARTET
και
AROMA CARIBE (guest ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ)


ΣΑΒΒΑΤΟ 16/9
ΤΡΙΟ ΒΑΛΚΑΝΟ
και
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ AND THE DIDGI DIMENSIONS (guest MISSIRLI AHMET)




REUNION (Β. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Γ. ΚΙΟΥΡΤΣΟΓΛΟΥ, Δ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΤΖΟΥΚΑΣ, Μ. ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΝΟΣ)
(Βάσω Δημητρίου – κιθάρα, Γιώτης Κιουρτσόγλου – μπάσο, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Γιώργος Τζούκας – πιάνο, Μανώλης Κουτσουνάνος – τύμπανα)

ΛΙΛΑ ΜΑΝΩΛΑ, JEAN – CHRISTOPHE CHARRON (Λίλα Μανώλα – τσέλο, Jean – Christophe Charron – πιάνο)

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΟΛΗΣ ΤΡΙΟ (Νίκος Αναδολής – πιάνο, Λάκης Τζήμκας – κοντραμπάσο, Σωτήρης Αναδολής – τύμπανα)

THE SAND ( Στέργιος Βαλιούλης – πιάνο, Νάνσυ Γκουντινάκη – φωνή, Άλκης Καρυζώνης – σαξόφωνα, Δημήτρης Τασιούδης – τύμπανα)

THOMAS SIFFLING QUARTET (Thomas Siffling – τρομπέτα, φλικόρνο, Γρηγόρης Τσάτσος – κιθάρα, Λάκης Τζήμκας – κοντραμπάσο, Κώστας Αναστασιάδης – τύμπανα)

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΕΒΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΙΟ (Απόστολος Λεβεντόπουλος – κιθάρα, Oleg Chaly – Hammond organ, Νίκος Βαργιαμίδης – τύμπανα)

BASS TO BASS (Λάκης Τζήμκας και Νεκτάριος Καραντζής – κοντραμπάσα)

Γ. ΣΥΛΛΑΙΟΥ, Σ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Χ. ΓΕΡΜΕΝΟΓΛΟΥ (Γεωργία Συλλαίου –φωνή, Σάκης Παπαδημητρίου – πιάνο, Χρήστος Γερμένογλου – τύμπανα)

SIMONE HELLE QUARTET (Simone Helle – φωνή, Oleg Chaly – πιάνο, Γιώργος Σμυρνής – μπάσο, Νίκος Βαργιαμίδης – τύμπανα, Γιάννης Οικονομίδης – τρομπέτα)

AROMA CARIBE (Γιάννης Οικονομίδης – τρομπέτα, ενορχήστρωση, Χάρης Καπετανάκης – σαξόφωνο, Χρήστος Αναστασιάδης – τρομπέτα, Juan Barrios – φωνή, κρουστά, Rodrigo Medrano – φωνή, κρουστά, Δημήτρης Γιαλαμάς – μπάσο, Νίκος Βαργιαμίδης – τύμπανα, Κώστας Τσαλαπατάνης – πλήκτρα. Guest ο Χρήστος Ραφαηλίδης στο βιμπράφωνο)

ΤΡΙΟ ΒΑΛΚΑΝΟ (Παντελής Στόικος – τρομπέτα, καβάλ, Λάκης Τζήμκας – μπάσο, Αλέκος Παπαδόπουλος – τύμπανα)

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ AND THE DIDGI DIMENSIONS (guest MISSIRLI AHMET) (Κώστας Αναστασιάδης – τύμπανα, Δαβίδ Οικονόμου – didgeridoo, Τηλέμαχος Μούσας – κιθάρα, berimbao. Guest ο Missirli Ahmet – κρουστά)


Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 9.30μμ
REUNION (Β. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Γ. ΚΙΟΥΡΤΣΟΓΛΟΥ, Δ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΤΖΟΥΚΑΣ, Μ. ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΝΟΣ)
Η μπάντα έχει την ιστορία δυο δεκαετιών φιλίας των μελών της. Οι εμφανίσεις της μέσα στα χρόνια είναι σποραδικές και σπάνιες, μιας και τα μέλη της έχουν ανεξάρτητες –γεωγραφικά- ζωές και καριέρες. Ο κοινός παρονομαστής όμως ήτανε και είναι πάντα η αγάπη για τη μουσική, η φιλία και η Κοζάνη. Το όνομα Reunion σηματοδοτεί τον επανασχηματισμό της μπάντας με καινούργιο υλικό και ήχο. Η μπάντα έχει ηλεκτρικό ήχο με ακουστικές προεκτάσεις, που μέσα από τις βιωματικές εμπειρίες των μελών της αποκτά ιδιαίτερο ηχόχρωμα. Οι REUNION είναι η Βάσω Δημητρίου, κιθάρα, ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, μπάσο, ο Δημήτρης Γιαννόπουλος, σαξόφωνο, ο Γιώργος Τζούκας, πιάνο και ο Μανώλης Κουτσουνάνος, τύμπανα.

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11.30μμ
JAM SESSION
Δεν νοείται φεστιβάλ ή γιορτή στη τζαζ χωρίς jam session. H τζαζ στηρίζεται στις συμπράξεις μουσικών, επαγγελματιών και μη. Τα jam session είναι η κορωνίδα της τζαζ, προσφέροντας ευχάριστες εκπλήξεις και στους μουσικούς που συμπράττουν και στους ακροατές που παρακολουθούν.

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 4μμ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Ο Γιώτης Κιουρτσόγλου θα παραδώσει δίωρο σεμινάριο μπάσου σε νέους μπασίστες (και όχι μόνο).Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Μύλο 4 – 6 μμ με γενική είσοδο 15 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στον Δημήτρη Γουμπερίτση (6973590403).
Συνάντηση Drummers 6- 8 μμ στον ίδιο χώρο. Ρυθμική και μουσική προσέγγιση των συνθέσεων από το cd JAZZ SOCIETY – THESSALONIKI 2006 και όχι μόνο. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής από το site του Συλλόγου (www.jazznet.gr).

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 9.30μμ
ΛΙΛΑ ΜΑΝΩΛΑ, JEAN – CHRISTOPHE CHARRON
Η Λίλα Μανώλα ,τσέλο και ο Jean-Christophe Charron, πιάνο, παίζουν μαζί από το 2000.
Η Λίλα σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και στο Παρίσι και ο Jean-Christophe στο
Μπορντώ, στο Παρίσι και στο Λονδίνο. ¸χουν εμφανιστεί σε πολλές συναυλίες
στην Ευρώπη και στην Ταϊβάν. Θα παρουσιάσουν τα τρία ρομαντικά «Φανταστικά Κομμάτια» του Robert Schumann, το Adagio του Zoltan Kodály - έργο επηρεασμένο από το παραδοσιακό ουγγρικό τραγούδι - και το «Μεγάλο Τανγκό» του Astor Piazzolla.

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10.30μμ
ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΖΑΖ
Βραδιά αφιερωμένη σε νέα σχήματα της τζαζ. Δίνεται η ευκαιρία σε μαθητές ωδείων και πανεπιστημίων να δείξουν τις ικανότητές τους.O Νίκος Αναδολής (solo πιάνο ή τρίο) και οι SAND (Στέργιος Βαλιούλης, Νάνσυ Γκουντινάκη, Άλκης Καρυζώνης και Δημήτρης Τασιούδης) είναι δυο από τα σχήματα που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 9.30μμ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΕΒΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΙΟ
Ο Απόστολος Λεβεντόπουλος έχει παίξει με γνωστούς ¸λληνες και ξένους τζαζ μουσικούς (Sean Corby, Marek Patrman, Erik Vermeulen, Jason Yarde, Δημήτρη Βασιλάκη, Γιώργο Κοντραφούρη, Τάκη Πατερέλη και άλλους), σε φανκ και τζαζ σχήματα, ενώ έχει εμφανιστεί σε φεστιβάλ και clubs σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στην αποψινή συναυλία θα παρουσιάσει την προσωπική του δουλειά σε τζαζ και μπλουζ ύφος. Με τοn Oleg Chaly, hammond organ και τον Νίκο Βαργιαμίδη, τύμπανα.

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11μμ
THOMAS SIFFLING QUARTET
O εξαίρετος τρομπετίστας της melodic groove jazz, o Τhomas Siffling, μετά από την πολύ επιτυχημένη μίνι περιοδεία του στην Ελλάδα τον Μάϊο σε συνεργασία με ¸λληνες μουσικούς έρχεται πάλι στη Θεσσαλονίκη για μία συναυλία στο Μύλο στα πλαίσια της Γιορτής της Τζαζ. ¸χει κερδίσει πολλά βραβεία στην Γερμανία(Baden Wurttemberg Jazz Award 2005, Daimler-Chrysler Jazz Award 2000 κ.α.)και έχει παίξει με πολλούς και γνωστούς μουσικούς της τζαζ όπως Frank Foster, Bobby Shew, Nancy Sinatra, Maria Schneider, Joachim Kuhn κ.α. Ο τελευταίος του δίσκος Τhomas
Siffling and the Public Sound Office σηματοδοτεί μία επιβεβαίωση του
μοντέρνου και ηλεκτρονικού προσανατολισμού του με electronic grooves και
σύγχρονους αφαιρετικούς αυτοσχεδιασμούς στην τρομπέτα, έχοντας όμως μία
ισχυρή βάση στη φρασεολογία της mainstream jazz και κάνοντας ταυτόχρονα, με
καλλιτεχνικό και καλαίσθητο τρόπο, χρήση σύγχρονων τεχνικών στην τρομπέτα και
στα άλλα όργανα.
Στη συναυλία αυτή θα παίξουν μαζί του οι:
Κώστας Αναστασιάδης, τύμπανα, Γρηγόρης Τσάτσος,κιθάρα και Λάκης
Τζήμκας, κοντραμπάσο.

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2006 στις 9.30μμ
BASS TO BASS
Οι BASS TO BASS, έχοντας σαν βάση κοινές μουσικές καταβολές (κλασική, free jazz, bop) και ανάλογες εμπειρίες, αναπτύσσουν φόρμες, δημιουργούν ηχοχρώματα, εναλλάσσουν ρόλους, μένοντας μακριά από στερεότυπα.
Οι συνθέσεις είναι ανάλογα πολυσυλλεκτικές, όπως και οι αυτοσχεδιασμοί τους. Ο Schubert ανταμώνει με τον Mingus και ο Shoenberg με τον Parker.
Τα δύο κοντραμπάσα τραγουδούν μελωδίες, παίζουν ρυθμούς, παράγουν αρμονίες, μα πάνω απ’ όλα δημιουργούν ένα μοναδικό ήχο που καθηλώνει.
Λάκης Τζήμκας και Νεκτάριος Καραντζής – κοντραμπάσα

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11μμ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΥΛΛΑΙΟΥ, ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΡΜΕΝΟΓΛΟΥ, ΛΑΚΗΣ ΤΖΗΜΚΑΣ
H Γεωργία Συλλαίου, φωνή και ο Σάκης Παπαδημητρίου, πιάνο, συνεργάζονται με τον Χρήστο Γερμένογλου, κρουστά και τον Λάκη Τζήμκα, κοντραμπάσο, από το 2002.´Εχουν παρουσιάσει μουσικές παραστάσεις με συγκεκριμένο θεματικό άξονα στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, στην Πάτρα και τελευταία στο 13ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τζάζ της Σμύρνης.
Στη Γιορτή της Τζάζ, στις 14 Σεπτεμβρίου στο Μύλο η συναυλία θα αρχίσει με το τρίο Γ. Συλλαίου, Σ. Παπαδημητρίου, Χρ. Γερμένογλου και θα τελειώσει ως κουαρτέτο με τον Λ. Τζήμκα.
Το τρίο και το κουαρτέτο θα παρουσιάσουν επιλογές από την μέχρι τώρα συνεργασία τους, τραγούδια και έργα γνωστών συνθετών, κείμενα, μουσικά θέματα και αυτοσχεδιασμούς των τεσσάρων μουσικών.

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 9.30μμ
AROMA CARIBE (guest ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ)
Οκτώ εξαίρετοι μουσικοί, εκπληκτικές ενορχηστρώσεις και ήχος μεγάλης λάτιν ορχήστρας, ξεσηκώνουν το κοινό όπου εμφανίζονται!
Tα τελευταία 12 χρόνια οι Aroma Caribe έχουν καταξιωθεί και ξεχωρίσει ως η καλύτερη ελληνική λάτιν και λάτιν τζαζ ορχήστρα. Οι ενορχηστρώσεις και ο δεμένος ήχος τους -που παραπέμπει σε μεγάλες ορχήστρες του εξωτερικού-κάνουν τις εμφανίσεις τους μια μοναδική εμπειρία. Η καλλιτεχνική τους αξία τους έχει οδηγήσει σε διεθνείς συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου (Roberto Pla, Ray Vega, Eddie Palmieri, Alfredo Rodriguez, Tito Puente, Herman Olivera, Steve Turre κ.α.) Το ρεπερτόριο τους πέρα από salsa ,cha cha mambo, merengue, latin jazz έχει ανανεωθεί και με μια νέα πιο φρέσκια απόδοση της λάτιν με διασκευές γνωστών αγαπημένων funk κομματιών με αγγλικό στίχο και την αντικατάσταση των παραδοσιακών timbales με drum set.
Δισκογραφικά είναι οι δημιουργοί του υπέροχου «Musica Latina»
(που έχει κερδίσει κριτικούς και κοινό και στο εξωτερικό) ενώ ετοιμάζονται για νέο CD τους επόμενους μήνες. Γιάννης Οικονομίδη&
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΖΑΖ - ΤΡΙΟ ΒΑΛΚΑΝΟ (Π. ΣΤΟΙΚΟΣ) 17 έτη 8 μήνες πριν, #7273

  • θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ's Avatar
¸να μεγάλο μπράβο στον σύλλογο φίλων της τζαζ!!!¸γω είχα πάει στις 16 του μηνός για να ακούσω το Τριο Βαλκάνο, μιας και είναι τρίο του *Παντελή (καλά,είναι σούπερ τρίο αυτο ρε παιδιά,αγόρασα και το cd τους αλλα δεν το ακουσά ακόμη)Μετά απο 1,30 ώρα ακουσά και τον Αναστασιάδη με τον τούρκο achmet misirli.
*O Παντελής έκανε ενα σόλο στο Καβάλ οπου μέσα στο σόλο έβαλε και λίγο μελωδία απο το \"αερικό\" του Θανάση.Τραγουδάγαμε όλοι μαζί του!!!
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΖΑΖ - ΤΡΙΟ ΒΑΛΚΑΝΟ (Π. ΣΤΟΙΚΟΣ) 17 έτη 8 μήνες πριν, #7290

  • GIA SYLLOGO
  • GIA SYLLOGO's Avatar
Πως μπορώ να μάθω για το τι κάνει ο σύλλογος (συναυλίες κλπ?)
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΖΑΖ - ΤΡΙΟ ΒΑΛΚΑΝΟ (Π. ΣΤΟΙΚΟΣ) 17 έτη 8 μήνες πριν, #7292

  • Shu_Ji
  • Shu_Ji's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Πλατινένιος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 541
  • Κάρμα: 0
Δε μ' αναγνωριζετε γιατι ελειπα καιρο,

τα δακρυα μου δεν σας λενε κατι.

Λοιπον, διηγηθειτε μου τι εγινε εδω

να βρω ξανα του νηματος την ακρη. ...
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΖΑΖ - ΤΡΙΟ ΒΑΛΚΑΝΟ (Π. ΣΤΟΙΚΟΣ) 17 έτη 7 μήνες πριν, #7487

  • GIA SYLLOGO
  • GIA SYLLOGO's Avatar
Σε ευχαριστώ shu_ji. το site τους είναι πολύ καλό.
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΖΑΖ - ΤΡΙΟ ΒΑΛΚΑΝΟ (Π. ΣΤΟΙΚΟΣ) 17 έτη 7 μήνες πριν, #9016

  • Γιάννης
  • Γιάννης's Avatar
Ποιος ΤΡΙΟ ΒΑΛΚΑΝΟ
Που ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ - ΜΥΛΟΣ (Α.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 56, τηλ.2310525968) ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ευρώ (φοιτητικά και μέλη συλλόγου 5 ευρώ)
Πότε ΤΡΙΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2006 στις 10.30μμ


TΡΙΟ ΒΑΛΚΑΝΟ
Με άξονα την τζαζ, αλλά και με βιωμένες εμπειρίες από την ελληνική παράδοση και σύγχρονη βαλκανική μουσική οι ΤΡΙΟ ΒΑΛΚΑΝΟ συνθέτουν το έργο τους κατασταλάζοντας στους ήχους. Δεν περιορίζονται στα πλαίσια μιας τυπικής ετικέτας, αλλά ψάχνουν συνεχώς το δρόμο τους.

Πρωτοτυπία,ευστροφία,συγκινησιακή δύναμη – αυτός είναι ο χαρακτήρας της μουσικής των ΤΡΙΟ ΒΑΛΚΑΝΟ, οι οποίοι αφήνονται να παρασυρθούν μόνο από τη φαντασία τους και τις αλληλεπιδράσεις των ήχων τους, συνδυάζοντας ελεύθερα τις τεχνοτροπίες της τζάζ με ένα ιδιαίτερα ευρύ εκφραστικό πεδίο,φτιάχνοντας έτσι μια δημιουργική και άκρως σύγχρονη ταυτότητα.
Τον Σεπτέμβριο του 2006 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους cd με τίτλο \"Sometime now\" και ήδη έχουν αποσπάσει πολύ καλές κριτικές.


ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΟΙΚΟΣ - τρομπέτα,καβάλ

ΛΑΚΗΣ ΤΖΗΜΚΑΣ – ηλεκτρικό μπάσο

ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - τύμπανα,κρουστά

ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ευρώ (φοιτητικά και μέλη συλλόγου 5 ευρώ). ΕΝΑΡΞΗ 10.30μμ
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: