Καλώς ήλθατε, Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: Το «Δεύτερο» τιμά τους στιχουργούς...

Το «Δεύτερο» τιμά τους στιχουργούς... 17 έτη 6 μήνες πριν, #9607

  • alatariel
  • alatariel's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Ανώτερος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 72
  • Κάρμα: 0
Το «Δεύτερο» τιμά τους στιχουργούς

Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 αποφάσισε εφέτος να φωτίσει το «λόγο» των τραγουδιών, τις λαμπερές αλλά και τις πιο σκοτεινές πλευρές των στίχων που όλοι κάποια στιγμή σιγοτραγουδήσαμε. Τα απογεύματα της Τετάρτης, από τις αρχές Νοεμβρίου του 2006 μέχρι και το τέλος Μαρτίου του 2007, φιλοξενούν στον ζεστό χώρο του βιβλιοπωλείου Ιανός (Σταδίου 24, Αθήνα) ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα, πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει να ακούμε.

Οι σημαντικότεροι σύγχρονοι στιχουργοί-ποιητές κάνουν στάση στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7, επιλέγουν προσωπικότητες που μιλούν για το έργο τους και διαλέγουν τραγούδια-σταθμούς της δημιουργικής τους πορείας, τραγούδια που ακούγονται ζωντανά, συνοδεία ορχήστρας από τραγουδιστές με τους οποίους κατά καιρούς συνεργάστηκαν. Αυτές οι συναντήσεις μεταδίδονται ζωντανά από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, τους 19 περιφερειακούς σταθμούς και την ΕΡΑ5.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2006
Για τον ποιητή θα μιλήσουν ο συγγραφέας Γιάννης Ευσταθιάδης, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δανίκας, η στιχουργός και σεναριογράφος Ελένη Ζιώγα και ο στιχουργός και δημοσιογράφος Νίκος Μωραΐτης.
Θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Νταλάρας και η Μελίνα Ασλανίδου.
Συντονίζουν ο Αντώνης Ανδρικάκης και η Μαργαρίτα Μυτιληναίου.
Ενορχηστρώσεις: Γιάννης Παπαζαχαριάκης. Ώρα προσέλευσης: 19.30.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΚΟΝΗΣ
Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2006
Για τον Θοδωρή Γκόνη θα μιλήσουν η συγγραφέας Μάρω Δούκα και ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου.
Θα τραγουδήσουν ο Ορφέας Περίδης, η Μελίνα Κανά, η Γιώτα Νέγκα και ο Κώστας Λειβαδάς.
Συντονίζει η ¸λενα Διάκου.
Ενορχηστρώσεις: Γιάννης Παπαζαχαριάκης. Ώρα προσέλευσης: 19.30.

ΙΣΑΑΚ ΣΟΥΣΗΣ
Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2006
Για τον Ισαάκ Σούση θα μιλήσουν ο συνθέτης και παραγωγός Μίνως Μάτσας, ο συνθέτης και τραγουδιστής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και η δημοσιογράφος Χάρη Ποντίδα.
Θα τραγουδήσουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο νέος τραγουδοποιός Άλκης Κωνσταντόπουλος.
Συντονίζει η Μαρίνα Λαχανά.
Ενορχηστρώσεις: Γιάννης Παπαζαχαριάκης. Ώρα προσέλευσης: 19.30.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2006
Για τον Οδυσσέα Ιωάννου θα μιλήσουν ο ποιητής Μάνος Ελευθερίου, ο συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος και ο τραγουδοποιός Διονύσης Τσακνής.
Θα τραγουδήσουν ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Κούτρας, ο Διονύσης Τσακνής, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης.
Συντονίζει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου.
Ενορχηστρώσεις: Γιάννης Παπαζαχαριάκης. Ώρα προσέλευσης: 19.30.
:y32b4:
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Το «Δεύτερο» τιμά τους στιχουργούς... 17 έτη 6 μήνες πριν, #9979

  • MeLiTzaNio
  • MeLiTzaNio's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Συντονιστής
  • Καταχωρήσεις: 2083
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες: 1
  • Κάρμα: 5
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 Δεκέμβρη 2007
Το Δεύτερο πρόγραμμα 103,7 και το βιβλιοπωλείο Ιανός, στα πλαίσια του αφιερώματος στο στίχο, απόψε δίνουν μικρόφωνο στον Παρασκευά Καρασούλο και τους συνεργάτες του. Η βραδιά θα είναι λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες αφού ο Παρασκευάς επέλεξε να μιλήσει ο ίδιος για τον εαυτό του με λόγο τρυφερό, εσωτερικό και την ίδια ώρα έντονο και οξύ. Ακριβώς όπως είναι οι στίχοι και τα κείμενα του.
Θα τραγουδήσουν: Παντελής Θεοχαρίδης, Νατάσσα Μποφίλιου και ερμηνευτές της 3ης Ακρόασης της Μικρής Άρκτου.
Συντονίζει η ¸λενα Διάκου

Κ.Χ.ΜΥΡΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2006
Το Δεύτερο πρόγραμμα 103,7 και το βιβλιοπωλείο Ιανός με χαρά καλωσορίζουν τον δημιουργό με το πιο γνωστό ψευδώνυμο στην ελληνική δισκογραφία! Ο Κ.Χ.Μύρης, κατά κόσμον Κώστας Γεωργουσόπουλος, μέσα από τους στίχους του μας δίνει το δικαίωμα να ταξιδέψουμε μέσα στο « χρόνο». Από το 1970, κάθε δεκαετία, έχει νωπό το στίγμα του ερωτικού αλλά και του κοινωνικοπολιτικού του λόγου.
Για … του λόγου το αληθές θα μιλήσουν : ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μαθητής του Κώστα Γεωργουσόπουλου στα χρόνια της Δικτατορίας και ο Κώστας Τριανταφύλλης, επίσης παλαιότερος μαθητής του Κώστα Γεωργουσόπουλου.


Θα τραγουδήσουν: ο Μανώλης Μητσιάς και η Νένα Βενετσάνου.

Συντονίζει η Εφη Μεταλληνού

ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2006
Το Δεύτερο πρόγραμμα 103,7 και το βιβλιοπωλείο Ιανός καλωσορίζουν το νεότερο μέλος του αφιερώματος μας στους σύγχρονους ¸λληνες στιχουργούς. Ο Νίκος Μωραίτης με μικρά και σταθερά βήματα, τα τελευταία 10 χρόνια, έχει συνεργαστεί με αρκετά από τα σημαντικότερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.
Για τον Νίκο Μωραίτη θα μιλήσουν : η Δήμητρα Γαλάνη και ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης.
Θα τραγουδήσουν: Δημήτρης Μητροπάνος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Κώστας Μακεδόνας, Δέσποινα Ολυμπίου και Ανδριάνα Μπάμπαλη.
Συντονίζει η Μαρίνα Λαχανά

ΜΑΝΩΛΗΣ ΡΑΣΟΥΛΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2007
Το Δεύτερο πρόγραμμα 103,7 και το βιβλιοπωλείο Ιανός με χαρά υποδέχονται έναν τολμηρό, λυρικό αλλά και απόλυτα ανατρεπτικό δημιουργό, τον Μανώλη Ρασούλη. Απόψε ταξιδεύουμε από την «Εκδίκηση της Γυφτιάς» στο «Βαλκανιζατέρ», μέσω Βούδα και Κούδα, προσπερνώντας τους κακούς που γίνηκαν καλοί! Με τον Μανώλη Ρασούλη ντεκλαρέ, ντε προφούντις, ενεργό, πανταχού παρόντα και τους φίλους του έτοιμους να μας ανοίξουν την καρδιά τους.
Για τον Μανώλη Ρασούλη θα μιλήσει : ο δημοσιογράφος Γιώργος Κοντογιάννης. Μεταξύ μας, αναμένεται να πει τις κουβεντούλες του και ο ίδιος ο δημιουργός!
Θα τραγουδήσουν: Γιώργος Σαρρής, Πέτρος Βαγιόπουλος και Ναταλί Ρασούλη.
Ενορχηστρώσεις: Γιάννης Παπαζαχαριάκης

ΣΩΤΙΑ ΤΣΩΤΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2007
Το Δεύτερο πρόγραμμα 103,7 και το βιβλιοπωλείο Ιανός, στα πλαίσια του αφιερώματος στο στίχο, υποδέχονται την Σώτια Τσώτου που, μετά από μια μεγάλη περίοδο σιωπής, επιστρέφει θυμίζοντάς μας γιατί ο χρόνος δεν άφησε σημάδια επάνω στο έργο της.
Για την Σώτια Τσώτου θα μιλήσουν :ο παραγωγός ραδιοφώνου και τηλεόρασης Γιώργος Παπαστεφάνου, ο συνθέτης-ερμηνευτής Κώστας Χατζής και ο ερμηνευτής Νίκος Νομικός.
Θα τραγουδήσουν: ο Κώστας Χατζής, η Ηρώ και η Κάτια Νικολίτση
Συντονίζει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου

ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2007
Το Δεύτερο πρόγραμμα 103,7 και το βιβλιοπωλείο Ιανός με μεγάλη χαρά υποδέχονται έναν από τους σημαντικότερους ¸λληνες ποιητές, τον Μάνο Ελευθερίου. Απόψε τα «Παραπονεμένα Λόγια» και «η Μαρκίζα» συναντούν τη «Διαθήκη» και «τα Φάρμακα» με τρόπο απλό, ακριβό κι αληθινό. Σαν καθρέφτης της δημιουργίας του μέσα μας, χρόνια τώρα.
Για τον Μάνο Ελευθερίου θα μιλήσουν : ο εκδότης και ποιητής Θανάσης Νιάρχος, ο στιχουργός και παραγωγός Κώστας Κωτούλας, ο καρδιοχειρουργός Σωτήρης Πράπας, και ο συλλέκτης και συμμαθητής του Μάνου Ελευθερίου, Λεωνίδας Αγγέλου.
Θα τραγουδήσουν: η Γλυκερία, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Μπάμπης Στόκας, ο Κώστας Λειβαδάς, και ο Γιάννης Χαρούλης.
Συντονίζει η Μαρίνα Λαχανά

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007
Το Δεύτερο πρόγραμμα 103,7 και το βιβλιοπωλείο Ιανός θέλοντας να γιορτάσουν τις ημέρες της Αποκριάς προσκαλούν νησιώτες αλλά και πεδινούς «μουσικούς και τραγουδιστάδες» για να γεμίσει αυτό το βράδυ με λόγια και σκοπούς της παράδοσης, του κεφιού, της αθυροστομίας και, εν τέλει, του γλεντιού.
Για τον στίχο στην παράδοση θα μιλήσουν : ο ερευνητής Ηλίας Βασιλαράς, ο Γιάννης Ζευγώλης και η Φεβρωνία Ρεβύνθη.
Θα παίξουν και θα τραγουδήσουν το Μουσικό σχήμα «Βορριάδες» ο Γιάννης Ζευγώλης- βιολί, ο Κωσταντίνος Σιδερής -λαούτο, η Ουρανία Λαμπροπούλου- σαντούρι, η Ασπασία Στρατηγού-τραγούδι και το Μουσικό σχήμα από την Κάρπαθο λύρα, λαούτο, τσαμπούνα από την Βυζαντινή Κάρπαθο της Δωδεκανήσου σε τραγούδια της αποκριάς και του χορού. Υπεύθυνος Σχήματος ο Μανώλης Λαμπρίδης.
Συντονίζει η Φεβρωνία Ρεβύνθη

Η ΣΑΤΙΡΑ ΣΤΟ ΣΤΙΧΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007
Το Δεύτερο πρόγραμμα 103,7 και το βιβλιοπωλείο Ιανός αποφάσισαν να κοντράρουν τον ξενόφερτο και απολύτως γλυκερό Άγιο Βαλεντίνο! Ο καλύτερος-και πιο επιθετικός -τρόπος είναι να γελάσουμε μαζί του, να τον κοροϊδέψουμε, να του κάνουμε πλάκα. Απόψε λοιπόν δίνουμε βάση στο σατιρικό στίχο, τους δημιουργούς αλλά και τους ερμηνευτές του! Αυτοί ξέρουν καλύτερα!!!
Μιλούν, κοιτούν τις σημειώσεις, τα στιχάκια και τα σκιτσάκια τους : ο τραγουδοποιός Γιάννης Λογοθέτης, ο συγγραφέας και στιχουργός Γιάννης Ξανθούλης, ο τραγουδοποιός και ο ηθοποιός-σκηνοθέτης-στιχουργός Ιεροκλής Μιχαηλίδης.
Τραγουδούν: ο Γιάννης Λογοθέτης, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Λάκης (Με τα Ψηλά Ρεβέρ) Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης.
Συντονίζει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΑΝΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007
Το Δεύτερο πρόγραμμα 103,7 και το βιβλιοπωλείο Ιανός αφιερώνουν αυτή τη βραδιά σε έναν από τους πιο τρυφερούς και διακριτικούς σύγχρονους ¸λληνες στιχουργούς, τον Μιχάλη Γκανά. Οι σταθερές, εδώ και χρόνια, συνεργασίες του με δημιουργούς και ερμηνευτές τού επέτρεψαν να ορίσει ένα χώρο μέσα στον οποίο δρα και γράφει χωρίς εκπτώσεις.
Για αυτόν το χώρο αλλά και για την προσωπικότητά του θα μιλήσουν : ο συγγραφέας Γιάννης Ευσταθιάδης και ο στιχουργός Θοδωρής Γκόνης.
Θα τραγουδήσουν: η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Νίκος Ξυδάκης, η ¸λλη Πασπαλά και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος.
Συντονίζουν: η Ζέλια Σταύρου και η Μαργαρίτα Μυτιληναίου
Ενορχηστρώσεις: Γιάννης Παπαζαχαριάκης

ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007
Το Δεύτερο πρόγραμμα 103,7 και το βιβλιοπωλείο Ιανός καλοδέχονται τον Ηλία Κατσούλη, το δημιουργό των στίχων που ευωδιάζουν μέντα και λεβάντα, τον άνθρωπο που μας «έμαθε» τα.. σμυρνέικα τραγούδια, που μας έβαλε ένα εισιτήριο στην τσέπη, που μας αφιέρωσε στιχάκια για τους 12 μήνες του χρόνου.
Για τον Ηλία Κατσούλη θα μιλήσουν :ο συνθέτης Νότης Μαυρουδής, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός και ο συνθέτης- ερμηνευτής Γιώργος Τζώρτζης.
Θα παίξουν και θα τραγουδήσουν: ο Νότης Μαυρουδής, ο Παντελής Θαλασσινός, η Μόρφω Τσαιρέλη, ο Γιώργος Τζώρτζης, ο Dasho Kurti, ο Κώστας Μάντζιος και η Γεωργία Γρηγοριάδου.
Συντονίζει η Βάνα Δαφέρμου

ΑΡΗΣ ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2007
Το Δεύτερο πρόγραμμα 103,7 και το βιβλιοπωλείο Ιανός απόψε «ακτινογραφούν» το λόγο του Άρη Δαβαράκη. Οι μπαλάντες των «Αισθήσεων και των Παραισθήσεων» χορεύουν στα στενά της «Αλεξάνδρειας». Η αδυναμία γίνεται δύναμη μέσα από το στίχο του. Μέσα από τη ζωή του.
Για τον Αρη Δαβαράκη θα μιλήσουν : ο ποιητής Γιώργος Κακουλίδης και ο στιχουργός Γιώργος Παυριανός.
Θα τραγουδήσουν: ο Βασίλης Λέκκας, η ¸λλη Πασπαλά και ο Γιάννης Κότσιρας.
Συντονίζει η Ζέλια Σταύρου
Ενορχηστρώσεις: Γιάννης Παπαζαχαριάκης

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2007
Το Δεύτερο πρόγραμμα 103,7 και το βιβλιοπωλείο Ιανός απόψε δυναμώνουν τα μικρόφωνα για να ακουστεί ο απόλυτα πολιτικός, καίρια ανατρεπτικός και σπαρακτικά ερωτικός λόγος του Κώστα Τριπολίτη. Ενός δημιουργού που μέσα στα χρόνια δε χαρίστηκε σε κανέναν. Ούτε καν στον ίδιο του τον εαυτό.
Για τον Κώστα Τριπολίτη θα μιλήσουν : ο συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, η δημοσιογράφος Στέλλα Βλαχογιάννη και ο τραγουδοποιός Διονύσης Τσακνής.
Θα τραγουδήσουν: η Μαργαρίτα Ζορμπαλά, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Χρήστος Θηβαίος
Συντονίζουν η Μαρίνα Λαχανά και ¸λενα Διάκου
Ενορχηστρώσεις: Γιάννης Παπαζαχαριάκης

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2007
Το Δεύτερο πρόγραμμα 103,7 και το βιβλιοπωλείο Ιανός υποδέχονται τον Επτανήσιο δημιουργό Μιχάλη Μπουρμπούλη που, με το λυρισμό, την αιώνια νεανικότητα του και την εύστοχη γραφή του έχει καταφέρει να διατηρηθεί αλώβητος από το πέρασμα του χρόνου.
Για τα, πάνω από, 30 χρόνια πορείας του μιλούν : ο καθηγητής μουσικής – συνθέτης Φίλιππος Περιστέρης και ο ζωγράφος Απόστολος Γιαγιάννος.
Θα τραγουδήσουν: η Σωτηρία Λεονάρδου, η Μελίνα Κανά, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Παντελής Θεοχαρίδης και ο Βαγγέλης Δούβαλης.
Συντονίζει η Εφη Μεταλληνού
Ενορχηστρώσεις: Γιάννης Παπαζαχαριάκης

ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2007
Το Δεύτερο πρόγραμμα 103,7 και το βιβλιοπωλείο Ιανός κατεβάζουν την αυλαία του πεντάμηνου αφιερώματος στους σύγχρονους ¸λληνες στιχουργούς με μια βραδιά επικεντρωμένη στο λόγο της Λίνας Νικολακοπούλου. Μιας δημιουργού που η γραφή της επηρέασε όσο λίγοι το στίχο της τελευταίας 25ετίας. Από τα «Σκουριασμένα Χείλια» των αρχών της δεκαετίας του ’80 μέχρι σήμερα ο δρόμος ήταν μακρύς. Και, αρκετές φορές, δύσκολος.
Για τη διαδρομή της Λίνας Νικολακοπούλου θα μιλήσουν : ο σκηνοθέτης και χορογράφος Δημήτρης Παπαιωάννου και η συγγραφέας Ιωάννα Καρυστιάνη.
Θα τραγουδήσουν: η Δήμητρα Γαλάνη, ο Σταμάτης Κραουνάκης, το Τρίφωνο. Παρών με την κιθάρα του και ο Γιάννης Σπάθας.
Συντονίζουν η Μαργαρίτα Μυτιληναίου και η Ζέλια Σταύρου
Ενορχηστρώσεις: Γιάννης Παπαζαχαριάκης
I'll tell you all my secrets
But I lie about my past
So send me off to bed forever more.
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Το «Δεύτερο» τιμά τους στιχουργούς... 17 έτη 6 μήνες πριν, #10666

  • bob
  • bob's Avatar
Πολύ ωραία αυτά τα πράματα αλλά δεν πρέπει να τους δίνουν τόση δημοσιότητα γιατί κάθε φορά γίνεται ΧΑΜΟΣ στον ΙΑΝΟ....

Μην τα λέτε σε πολλούς ρε παιδιά, να μαστε λίγοι και καλοί.... :rolleyes:
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Το «Δεύτερο» τιμά τους στιχουργούς... 17 έτη 6 μήνες πριν, #10674

  • ΚΑΛΛΙΟΠΗ
  • ΚΑΛΛΙΟΠΗ's Avatar
  • ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ/Η
  • Έμπειρος Χρήστης
  • Καταχωρήσεις: 135
  • Κάρμα: 0
BOB, ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....
ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ...
ΑΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΤΙΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ....

ΦΙΛΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ
Μην τσιγκουνεύεστε στη γλύκα...
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

Re:Το «Δεύτερο» τιμά τους στιχουργούς... 17 έτη 6 μήνες πριν, #10721

  • margarita
  • margarita's Avatar
Πήγατε καμιά φορά; Τι λέει;
Πανικός από κόσμο ή καταφέρνεις να παρακολουθήσεις;
Ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει τη δημόσια πρόσβαση σύνταξης.

The Udjat Team Info

Η Udjat Team ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.
The Udjat Team is responsible for weaving this site.

Αν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία μαζί μας, δοκιμάστε το παρακάτω email:
If you are interested in contacting us, please use the email address below: